Termeni și Condiții

Obiectivul nostru este să ne extindem sursele financiare, astfel încât să reducem dependența de granturi și să vă oferim un produs de calitate.

Platforma CE CONSUM EU primește donații unice sau lunare de la susținătorii săi, care sunt utilizate pentru a sprijini activitatea redacției și membrii acesteia.

Datele noastre: Platforma CE CONSUM EU este administrată de Asociația Obștească AGER MEDIA, înregistrată la 27.06.2017, în municipiul Chișinău, IDNO: 1017620003949

Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului https://ceconsum.eu/ de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Ce facem cu datele personale?

Îți respectăm viața privată și ne angajăm să respectăm datele tale personale. Colectăm doar ceea ce este necesar în activitatea noastră și nu vindem informațiile pe care le primim de la tine. Tot pe această pagină găsești Politica de Confidențialitate cu detalii despre datele cu caracter personal pe care le colectăm și ce facem cu ele.

Scopul colectării

Scopul principal al colectării este informarea utilizatorilor de Internet cu privire la platforma ceconsum.eu, a activităților platformei și interacțiunea cu utilizatorii interesați/abonați prin newsletter și rețelele sociale.

Temeiurile legale ale prelucrării corespund prevederilor Legii nr.133 din 8 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal și a Cerințelor față de asigurarea securității datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaționale de date cu caracter personal, aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr.1123 din 14 decembrie 2010, precum și întru respectarea prevederilor art. 91 – 94 ale Codului muncii al Republicii Moldova.

Ce date personale colectăm și cine are acces la ele

Platforma ceconsum.eu colectează date personale în mod direct pe site-ul ceconsum.eu doar dacă decizi să te abonezi la newsletter-ul nostru sau să ne contactezi în mod direct prin adresele de email de contact.

Serviciul pus la dispoziție de mailchimp.com identifică când deschizi newsletter-ul sau dai click pe anumite linkuri. Aceste date sunt folosite pentru crearea de rapoarte cu privire la cât de citit este un anumit newsletter și cine l-a citit.

De asemenea, se pot colecta date cu caracter personal pe conturile de rețele sociale ale platformei ceconsum.eu, dacă te abonezi la paginile noastre, dacă ne lași un comentariu sau ne scrii un mesaj. Toate acestea se colectează cu acordul tău, prin acțiunile pe care le faci. Datele sunt folosite exclusiv pentru scopurile indicate de tine – de la publicarea comentariului, la răspunsul primit pentru mesajul trimis.

Referitor la conturile de pe rețelele sociale, aceste date sunt colectate împreună cu rețelele sociale respective.

În cazul donațiilor pe platforma ceconsum.eu, prin care dorești să susții activitatea noastră îți vom cere numele, prenumele, o adresă de e-mail, orașul și țara în care locuiești sau/și un număr de telefon.
Partea de plată și administrare a datelor tale bancare se va face prin serviciul oferit de PayNet, o firmă specializată, operator care prelucrează datele tale în acest scop. Vezi mai multe detalii în politica lor de date personale. Platforma ceconsum.eu nu are acces la datele personale, inclusiv datele bancare sau financiare, trimise către PayNet.

Platforma ceconsum.eu colectează extrem de puține date personale direct de pe site, cum ar fi date tehnice necesare realizării comunicației, ca de exemplu adresa IP, ora vizitei sau paginile vizitate. Platforma ceconsum.eu folosește serviciul de analiză oferit de Google Analytics. Aceste date sunt folosite exclusiv pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre, dar și pentru asigurarea securității site-ului nostru.

Platforma ceconsum.eu nu utilizează în nicio circumstanță datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Drepturile tale

Conform GDPR, beneficiezi de dreptul de acces la date, la rectificarea datelor, la ștergerea acestora sau la restricționarea prelucrării, ca și de dreptul de a te opune prelucrării sau portării datelor.

Pentru datele colectate prin consimțământ, ai dreptul de a retrage consimțământul în orice moment.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poți adresa o cerere prin e-mail la adresa [email protected] cu privire la datele personale colectate de către noi.

Cine are acces la informațiile tale

În cursul prelucrării datelor cu caracter personal, Interact Media poate folosi și alte firme care primesc datele personale colectate de Agora doar pentru realizarea scopurilor mai sus menționate cum ar fi găzduire site (servere externe de stocare date), managementul newsletterului (mailchimp.com) sau analiză a traficului (Google Analytics). Aceste firme au acces doar la datele personale strict necesare furnizării serviciului stabilit de agora.md și nu pot folosi datele personale în scopuri proprii.

Partea de plată și administrare a contului de membru se va face prin serviciul oferit de PayNet, care este și operatorul care prelucrează datele tale în acest scop.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru

Devino parte a comunității ceconsum.eu